Η LAMDA SUPER ELECTRONICS είναι μια εισαγωγική εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ευρέως χρησιμοποιούμενων καταναλωτικών προϊόντων, ηλεκτρονικών, ηλεκτρικών και οικιακών μικροσυσκευών. Η εταιρία λειτουργεί με προτεραιότητα της να παρουσιάζει ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των πελατών της.

Διαθέτει ένα καλά οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων που καλύπτει όλους τους πελάτες στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας και της Κύπρου, καθώς και μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων DIY. Τα νέα μας γραφεία, η αποθήκη και το κέντρο διανομής, μας βοηθούν να επιτυγχάνουμε με μεγαλύτερη ευκολία τα σχέδια ανάπτυξης της εταιρίας μας, επεκτείνοντας ολοένα τις δραστηριότητές μας και παρέχοντας στους πελάτες μας γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση.

Η εταιρία μας αντιπροσωπεύει και διανέμει τα προϊόντα Clever και Telco για οικιακές μικροσυσκευές, εποχιακά προϊόντα, ηλεκτρονικό και ηλεκτρολογικό υλικό. Διαχειρίζεται και διανέμει μερικά από τα πιο γνωστά εμπορικά σήματα όπως ALCATEL, TROTEC σε αφυγραντήρες, θερμαντικά και ανεμιστήρες, Brennenstuhl σε ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, Energizer σε μπαταρίες , TnB σε προϊόντα ήχου - εικόνας και προϊόντα φωτισμού και στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη των brands της.

To νέο μας e-shop θα είναι κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα 365 ημέρες το χρόνο. Μέσα από το www.lamda-el.gr οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να πληροφορούνται για τα προϊόντα, τις άκρως συμφέρουσες προσφορές, καθώς και να ενημερώνονται άμεσα για τις παραγγελίες και την οικονομική τους καρτέλα.


ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

  • Υψηλή τεχνογνωσία
  • Υψηλές Προδιαγραφές
  • Άριστη ποιότητα υλικών
  • Σταθερά ασυναγώνιστες τιμές
  • Εγγύηση ποιότητας & λειτουργικότητας
Το καλάθι μου