Νόστιμες λύσεις για το απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα!

Νόστιμες λύσεις για το απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα!

Ήρθε και κάνει “χαµό”

Μία από τις µεγαλύτερες καθηµερινές µας ανησυχίες, είναι το µαγείρεµα. Ενώ θέλουµε να φροντίσουµε για τη διατροφή µας, υπάρχουν µέρες που δεν έχουµε το περιθώριο να κάνουµε όλα όσα θέλουµε και µε τον τρόπο που θέλουµε. Η καθηµερινότητα ειδικά για µια εργαζόµενη µητέρα στις µέρες µας, είναι κάτι παραπάνω από απαιτητική. Οι γρήγοροι ρυθµοί, η πίεση, το άγχος, οι οικογενειακές και επαγγελµατικές υποχρεώσεις, χρειάζονται γρήγορα γεύµατα για όλη την οικογένεια! Αυτό δεν σηµαίνει όµως ότι θα πρέπει να είναι και ανθυγιεινά.

Πολυτάλαντη συσκευή που "λύνει" τα χέρια στην κουζίνα

Ο τέλειος σύµµαχος για το µαγείρεµα, αφού ετοιµάζει γρήγορα και οικονοµικά γεύµατα για όλους!

Με το πάτηµα ενός κουµπιού, προσφέρει 11 διαφορετικές επιλογές προγραµµάτων, όπως είναι το ρύζι, το γρήγορο µα­γείρεµα, νόστιµες σούπες, το µαγείρεµα στον ατµό αλλά και αποξήρανση τροφίµων ή η αποστείρωση δοχείων. Μπορούµε να φτιάξουµε γιαούρτι ή τον πρωινό µας χυλό και εννοείτε πεντανόστιµο κρέας κατσαρόλας αλλά και τηγάνισµα ή έστω και το απλό µαγείρεµα που δεν είναι εύκολη υπόθεση για όλους. Μπορεί σε κάποιους να αρέσει το σπιτικό φαγητό, αλλά το µαγείρεµα δεν είναι το φόρτε τους ή να ξέρουν να µαγειρεύουν αλλά να δυσανασχετούν και µόνο στην ιδέα µιας ασυµµάζευτης κουζίνας µε πολλά άπλυτα σκεύη στο τέλος. Με αυτή τη συσκευή, ο καθένας µπορεί να µαγειρέψει! Επίσης θα θέλαµε το φαγητό να µαγειρεύεται µόνο του, τις µέρες που γυρνάµε κουρασµένοι από τη δουλειά. Να λοιπόν που η τεχνολογία εκπλήρωσε και αυτή την επιθυµία µας.

Νόστιµα και υγιεινά γεύµατα χωρίς κόπο

Εξοικονοµούµε πολύτιµο χρόνο και παράλληλα να φτιάχνουµε νόστιµα και υγιεινά γεύµατα για όλους, χωρίς κόπο και κυρίως, χωρίς άγχος. Το µαγείρεµα γίνεται πλέον παιχνιδάκι. Το multicooker είναι µια εξαιρετική αγορά για όσους αναζητούν ποικιλία στα πιάτα τους. Το multicooker είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και για έναν αρχάριο.

Χρονοκαθυστέρηση (reservation)

Με τη λειτουργία χρονοκαθυστέρησης, το φαγητό θα αρχίσει να µαγειρεύεται την καθορισµένη ώρα και µετά θα σβήσει µόνο του. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό, µπορούµε να είµαστε σίγουροι ότι το δείπνο θα ετοιµαστεί µόνο του, αφού έχουµε βάλει στο δοχείο ό,τι χρειάζεται.

∆ιατήρηση Θερµότητας (warm)

Ανεξάρτητα από το πρόγραµµα επιλογής, όταν ακουστεί ο ήχος ολοκλήρωσης του µαγειρέµατος, η συσκευή θα µπει σε κατάσταση διατήρησης θερµοκρασίας για να κρατήσει το φαγητό ζεστό. Ακόµα κι αν αργήσουµε στη δουλειά, δεν θα κρυώσει χάρη στη λειτουργία αυτόνοµης θέρµανσης που το διατηρεί ζεστό για ώρες και έτοιµο να σερβιριστεί, δίνοντας λύση στο καθηµερινό πρόβληµα, γρήγορα, νόστιµα και οικονοµικά!

Aντικολλητικό σκεύος 5lt

Μπορεί να είναι µικρό και κοµψό, αλλά διαθέτει αντικολλητικό σκεύος 5lt για να µπορείς να µαγειρέψει ποσότητα φαγητού για όλη την οικογένεια. Ο πολυµάγειρας είναι στην κυριολεξία µία πολυτάλαντη συσκευή. Εµποδίζει το φαγητό να κολλήσει, εξασφαλίζει οµοιόµορφο µαγείρεµα χάρη στην οµοιόµορφη κατανοµή θερµότητας που βοηθά να διατηρούνται τα θρεπτικά συστατικά και οι βιταµίνες, µε αποτέλεσµα υγιεινά και νόστιµα πιάτα.

Η πολυτάλαντη συσκευή είναι ιδανική για εργένηδες, φοιτητές, για εργαζόµενους µε λίγο διαθέσιµο χρόνο για το σπίτι το εξοχικό, την εργασία, το τροχόσπιτο αφού µεταφέρεται εύκολα.Το καλάθι μου