Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά... και ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ∆ΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΤΜΟΥ

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά...   και ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ∆ΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΤΜΟΥ

Η υγιεινή πλέον είναι η προτεραιότητά µας

Σήµερα περισσότερο από ποτέ, κατανοούµε και αναζητούµε την απολύµανση και την καθαριότητα. Ενισχύεται όλο και περισσότερο η άποψη ότι οι επιφάνειες και τα αντικείµενα παίζουν ρόλο στη διασπορά του κορωνοϊού. Ο κίνδυνος µετάδοσης παθογόνων οργανισµών ελαχιστοποιείται κατά πολύ όταν καθαρίζεται τακτικά ένας χώρος και οι επιφάνειες δεν αποτελούν πλέον πρόσφορο έδαφος για ν’ αναπτυχθούν µικρόβια, βακτήρια ή ιοί.

Ο καθαρισµός µε ατµό είναι ένας φυσικός τρόπος καθαρισµού, φιλικός προς το περιβάλλον και φυσικά η ιδανική εναλλακτική στις µεθόδους καθαρισµού µε απορρυπαντικά. Το µυστικό του κρύβεται στο συνδυασµό της θερµοκρασίας και στη δύναµή του. Ο καθαρισµός επίµονων λεκέδων, γίνεται όχι µόνο πιο εύκολος, αλλά φτάνει πολύ πιο εύκολα ακόµα και σε δυσπρόσιτα σηµεία πολύ πιο εύκολα. Επίµονα υπολείµµατα αλάτων και σαπουνιού µπορούν να αφαιρεθούν αµέσως. ∆ιαλύει ακόµα και λίπη. Ο επίµονος λεκές διασπάται µε τη δύναµη του ατµού και της θερµοκρασίας αλλά αν υπάρχει παχύ στρώµα υπολειµµάτων, καλό είναι πρώτα να µουλιάσει η περιοχή, µε ξύδι ή χυµό λεµονιού. Γενικότερα, ο τακτικός καθαρισµός µε ατµό αποτρέπει το σχηµατισµό αλάτων στο µέλλον.

ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ 900W
Η DICTROLUX, µας παρουσιάζει τον ατµοκαθαριστή 900w, για ξεκούραστο καθάρισµα χωρίς τρίψιµο. Το µικρό του µέγεθος, τον κάνει εύκολο στη χρήση, αλλά και στην αποθήκευση του, όταν δεν χρησιµοποιείται. Χάρη στη δύναµη του ατµού καθαρίζει και απολυµαίνει χωρίς απορρυπαντικό. Είναι κατάλληλος για διάφορες επιφάνειες, αλλά και για ύφασµα, πλακάκι, µάρµαρο, γυαλί, ξύλο, χάλυβα.

Το νερό θερµαίνεται έως το σηµείο βρασµού, ώστε να παραχθεί ατµός. Μπορεί να χρησιµοποιηθεί για το καθάρισµα της κουζίνας, του µπάνιου, του παραθύρου αλλά και για το φρεσκάρισµα των ρούχων. Το ακροφύσιο λεπτοµερειών χρησιµεύει για το στοχευµένο καθάρισµα των εσοχών π.χ στα πλακάκια. Για καλύτερα αποτελέσµατα στους δύσκολους λεκέδες, συνδέουµε στο µυτερό ακροφύσιο ψεκασµού την ειδική µικρή στρογγυλή βούρτσα και τρίβουµε την περιοχή εφαρµόζοντας ταυτόχρονα ατµό µε πίεση. Εκτός από το µακρύ και εύκαµπτο ακροφύσιο, διαθέτει ειδικό εξάρτηµα για τον καθαρισµό επίπεδων επιφανειών αλλά και εξάρτηµα για τζάµια. Επιτυγχάνουµε ιδιαίτερα καλά αποτελέσµατα χωρίς γραµµές στις ευαίσθητες επιφάνειες, µε το πανί καθαρισµού. Είναι διαθέσιµο σε διάφορα χρώµατα µε τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά.

και επειδή το κάθε δευτερόλεπτο μετράει... 

Έτοιµος ατµός σε 20’’
Όταν υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις, και το κάθε δευτερόλεπτο µετράει, το µόνο που χρειάζεται είναι νερό και το ειδικό εξάρτηµα για την κάθε επιφάνεια. Χωρίς τη χρήση απορρυπαντικού και χάρη στη δύναµη του ισχυρού ατµού καθαρίζει και απολυµαίνει και ο ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ 1500W. Χρήση µε κοντάρι ή άνευ. Σκοτώνει έως και το 99,9% βακτηρίων. Είναι πολύ λειτουργικός, χάρη στα πολλά εξαρτήµατα που διαθέτει και το τριγωνικό πέλµα για πατώµατα που εισχωρεί εύκολα σε γωνίες και σε δύσκολα σηµεία. Ιδανικός για πατώµατα από πλακάκι και µάρµαρο αλλά και για µοκέτα και χαλί. Ελαφρύς στο βάρος για ευκολία στη χρήση. Είναι ιδανική λύση και πολύ αποτελεσµατικός στην καθαριότητα και απολύµανση του σπιτιού όπου απαιτείται εντατικός καθαρισµός αλλά και για µεγαλύτερες επιφάνειες και πιο επίµονους λεκέδες. ∆ιαθέτει αποσπώµενη δεξαµενή νερού, ρυθµιζόµενη ισχύ ατµού και έχει τη δυνατότητα κάθετης στερέωσης για εύκολη αποθήκευση.

Έτοιµος ατµός σε 25’’
Από τους οικονοµικότερους ατµοκαθαριστές ο ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ 1300W µε χωρητικότητα δοχείου νερού 350ml σκοτώνει έως και το 99,9% των βακτηρίων. ∆ιαθέτει τριγωνικό πέλµα για να εισχωρεί σε δύσκολα σηµεία.

Έτοιµος ατµός σε 30’’
Αν θέλουµε ισχυρό ατµό αλλά και η χρήση απορρυπαντικού κρίνεται απαραίτητη ο ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ 1500W, είναι ο πλέον κατάλληλος µε χωρητικότητα δοχείου νερού 350ml και χωρητικότητα δεξαµενής απορρυπαντικού 330m. Ιδανικός για όλα τα πατώµατα (πλακάκι, µάρµαρο, γυαλί, ξύλο), αλλά µοκέτες και χαλιά.

ΠΡΟΣΟΧΗ στους αρµούς από σιλικόνη, µην προκληθεί φθορά στο υλικό. Η χρήση των ατµοκαθαριστών σε υφάσµατα και χαλιά, θα πρέπει να γίνεται εφόσον το επιτρέπει η ετικέτα και οι προδιαγραφές τους.Το καλάθι μου