Έξυπνη σκούπα Robot με λειτουργία χαρτογράφησης και δοχείο νερού για σφουγγάρισμα

Έξυπνη σκούπα Robot με λειτουργία χαρτογράφησης και δοχείο νερού για σφουγγάρισμα

Με τρεις λειτουργίες ταυτόχρονα, δεν της ξεφεύγει τίποτα!

Πρόκειται για µια εξαιρετικά έξυπνη συσκευή καθαρισµού 3 σε 1, καθώς υποστηρίζει 3 λειτουργίες ταυτόχρονα.

Μια ροµποτική ηλεκτρική σκούπα µπορεί να είναι ένας σηµαντικός βοηθός για τη νοικοκυρά και όχι µόνο. Είναι µια απαραίτητη οικιακή συσκευή για µεγάλα σπίτια ή νοικοκυριά όπου δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος, για τον καθαρισµό του χώρου.

Είναι µια ασύρµατη συσκευή καθαρισµού η οποία λειτουργεί αυτόνοµα και µε ελάχιστη αλληλεπίδραση από τον χρήστη. 

Χάρη στον κάδο 600ml που διαθέτει απορροφά κάθε σκουπιδάκι που βρίσκεται στο δρόµο της. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι το αποσπώµενο δοχείο νερού 200ml που διαθέτει, κάνοντας έτσι και σφουγγάρισµα!

γιατί σκούπα robot;

  • Εξοικονοµεί κόπο και χρόνο
  • Είναι ιδανική για άτοµα µε κινητικά προβλήµατα
  • Κρατάει πάντα τον χώρο καθαρό
  • Βλέπει αυτά που δεν φαίνονται

 

Η απορροφητικότητά της είναι στα 3200pa µε 15w πραγµατικής ισχύς και ένα ειδικό έξυπνο auto boost που ενεργοποιείται αυτόµατα όταν ανέβει σε χαλί!

Σύνδεση µε smartphone

ΕΦΑΡΜΟΓΗ TUYA SMART ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Χαρτογραφεί τον χώρο και τα κάνει όλα µόνη της!

Είναι απίστευτα βολική, αθόρυβη, και εύκολη στη χρήση! Χάρη στην λειτουργία wifi και χαρτογράφησης που διαθέτει, σας λύνει τα χέρια αφού τα κάνει σχεδόν όλα µόνη της! Συνδέεται µε την εφαρµογή Tuya Smart στο κινητό, και από εκεί ελέγχεται, ακόµα και κατά την απουσία του ιδιοκτήτη! Εάν για παράδειγµα επιλεγεί ένα συγκεκριµένο πρόγραµµα όσο το άτοµο είναι στη δουλειά, η σκούπα θα ξεκινάει στην προκαθορισµένη ώρα, θα καθαρίζει όλους τους χώρους και όταν η µπαταρία της πέσει σε χαµηλά επίπεδα, επιστρέφει µόνη της στη βάση φόρτισης για να φορτίσει και να είναι έτοιµη για την επόµενη χρήση! Έτσι προσφέρει ατέρµονη λειτουργία αφού σεταριστεί µία φορά και της οριστεί ένα πρόγραµµα, να καθαρίζει καθηµερινά όσο ο ιδιοκτήτης απουσιάζει και να πηγαίνει να φορτίζει µόνη της, απαλλάσσοντάς τον από το καθηµερινό σκούπισµα και σφουγγάρισµα, αλλά και την έννοια της φόρτισης της συσκευής!

Πέρα από την χρήση της εφαρµογής, διαθέτει και κλασσικό ασύρµατο χειριστήριο µε όλες τις βασικές λειτουργίες της, για πιο απλή και καθηµερινή χρήση του παρευρισκόµενου.

Οι αισθητήρες πτώσεις που αναγνωρίζουν τα σκαλοπάτια και γυρίζει πίσω, η ένδειξη µε το ποσοστό µπαταρίας, ο χάρτης του χώρου µε τα σηµεία που έχουν καθαριστεί, η επιλογή για τον τρόπο λειτουργίας αλλά και το συγκεκριµένο πρόγραµµα για επιστροφή στη βάση φόρτισης, την κάνουν ξεχωριστή.Το καλάθι μου