Χρονοδιακόπτες BRENNEΝSTUHL από την Lamda Super Electronics

Χρονοδιακόπτες BRENNEΝSTUHL από την  Lamda Super Electronics

Θέλετε να φωτίζεται το σπίτι σας ή το εξοχικό σας αλλά δεν μπορείτε να είστε εκεί για να ενεργοποιήσετε τον φωτισμό;

Θέλετε να φωτίσετε τον κήπο σας σε σημεία που δεν έχετε πρόσβαση;

Η LAMDA SUPER ELECTRONICS δίνει τη λύση στις ανάγκες σας με την σειρά των χρονοδιακοπτών της BRENNENSTUHL. Πλέον όταν θέλουμε να έχουμε συγκεκριμένες μέρες και διάρκεια λειτουργίας των συσκευών μας χωρίς να είμαστε εκεί , χρησιμοποιούμε ένα χρονοδιακόπτη για να προγραμματίσουμε την λειτουργία τους.
Οι εβδομαδιαίοι χρονοδιακόπτες μας δίνουν την δυνατότητα να προγραμματίζουμε την εκάστοτε λειτουργία των συσκευών για κάθε μέρα της εβδομάδας.


Ο εβδομαδιαίος ψηφιακός χρονοδιακόπτης εξωτερικού χώρου της BRENNEΝSTUHL (1507490), διαθέτει μεγάλη οθόνη για ένδειξη ημερών, ωρών (σε μορφή 12/24ωρη), λεπτών και δευτερολέπτων καθώς και 20 ON/OFF προγράμματα για προγραμματισμό ημέρας, ώρας, λεπτού.

Με εύκολη λειτουργία 4 κουμπιών και ελάχιστο χρόνο προγραμματισμού: 1 λεπτό. Διαθέτει λειτουργία αντίστροφης χρονομέτρησης και τυχαία λειτουργία καθώς και χειροκίνητη έναρξη/τερματισμό. Απομνημονεύει δεδομένα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος καθώς διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Έχει πρακτικό περίβλημα που δεν καλύπτει το διακόπτη όταν χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα πρίζα και διακόπτης και διαθέτει πρίζα για παιδική προστασία, αδιάβροχη IP44.

Διαλέξτε σήμερα τον χρονοδιακόπτη που θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες μέσα από την μεγάλη γκάμα της LAMDA SUPER ELECTRONICS.Το καλάθι μου